Szakkereskedő Sopron

Rólunk

Czumpf és Dubek Nyílászáró Kft.

 

1992 óta foglalkozunk nyílászárókkal. Cégünk Északnyugat-Dunántúl egyik meghatározó piaci szereplője, régiónkban több tekintetben is piacvezetők vagyunk, vagy jelentős a piaci részesedésünk. A Czumpf és Dubek Nyílászáró Kft a kezdetektől elkötelezte magát a kompromisszumok nélküli minőség mellett. Őszintén úgy gondoljuk, hogy piacvezető termékek forgalmazójaként ez az elkötelezettség egyben megnövekedett felelősséggel is jár. Ez a felelősség nemcsak a termékeink minőségére terjed ki, hanem minden egyes javaslatunra és tevékenységünkre.

A Czumpf és Dubek Nyílászáró Kft résztvesz jelentős projektek (kórházak, ipari csarnokok, irodaházak, társasházak, konferencia központok, stb.) megvalósításában. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a felmérés, helyszíni szerelés lebonyolításában.

Legfontosabb profilunk a garázskapuk, kapumozgatók, ipari kapuk, dokkolóegységek, tűzgátló ajtók és kapuk, ipari többcélú ajtók forgalmazása, beszerelése, szervizelése és karbantartása.

Foglakozunk műanyag-, fa-, aluminium ablakokkal, erkélyajtókkal és bejárati ajtókkal, meleg padlóburkolatokkal, kerítésekkel, WC válaszfalakkal, műanyag belső válaszfal elemekkel, automata ajtókkal.

Részletesen a www.czdajto.hu oldalon tájékozódhat a Czumpf és Dubek Nyílászáró Kft teljes tarmékkínálatáról, az általunk nyújtott tanácsadói, szerelési, felmérési és szervizszolgáltatásokról, megismerheti kollégáinkat.

Ez a web oldal a Hörmann Hungária Kft és a Czumpf és Dubek Nyílászáró Kft együttműködésében jött létre. Célunk, hogy látogatóink a legteljesebb információkhoz jussanak a lehetséges és leghatékonyabb megoldásokról. A megoldások gyakorlati kivitelezésében bátran számíthat a kiváló Hörmann termékekre és a Czumpf és Dubek Nyílászáró Kft több, mint 25 éves tapasztalatára.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.